Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Η ΕΑΑΣ/ Παράρτημα Ν. Ροδόπης προσκαλεί τους αγαπητούς συναδέλφους μέλη της ΕΑΑΣ να τιμήσουν με την παρουσία τους την ετήσια συγκέντρωση με θέμα:

«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΑΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2016».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 11:00 Δεκ. 2015 στο  εντευκτήριο του Παραρτήματος.
Φέτος το Τοπικό Συμβούλιο πρότεινε να διατεθεί κατάλληλος χρόνος ώστε στην παραπάνω συγκέντρωση να αναπτυχθούν-παρουσιαστούν από μέλη μας κάποια θέματα που μας αφορούν όλους (οικονομικά-κοινωνικά-εθνικά κ.α).
Οι επιθυμούντες να πάρουν χρόνο ομιλίας να επικοινωνήσουν εγκαίρως με το Παράρτημα για να δηλώσουν το θέμα που θα αναπτύξουν καθώς και το χρόνο που θα απαιτηθεί.
Υπενθυμίζεται ότι η παρουσία μας σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις θα πρέπει να είναι καθολική αλλά και ανεξάρτητη από κάθε είδους μικροσκοπιμότητες.
Η συνάντηση στον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ είναι ο μόνος τρόπος για να εκμηδενίσουμε τις όποιες εμπάθειες του παρελθόντος που είχαν να κάνουν με την δράση αλλά και τη συμπεριφορά μας στην ενεργό υπηρεσία. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι πλέον δεν αποτελούν κριτήριο αξιολόγησης ούτε ο βαθμός, ούτε η προέλευση, ούτε η κοινωνικοοικονομική θέση του κάθε συναδέλφου. Η γνώμη και η άποψη του καθένα είναι σεβαστή και υπολογίσημη.
Η απόφαση της πλειοψηφίας μπορεί να είναι η ιαχή που θα αποδείξει ότι η ΕΑΑΣ και ιδιαίτερα το Παράρτημά μας που αριθμεί 265 μέλη, είναι ένα δυναμικά ενεργό τμήμα στα κοινά της Κομοτηνής. Μπορούμε συγκεντρωμένοι και τηρώντας δημοκρατικές διαδικασίες να αποκτήσουμε άποψη και λόγο στη λήψη των όποιων αποφάσεων, καταθέτοντας ενυπόγραφα ψηφίσματα και όχι ασκώντας ανώνυμη μικροπολιτική στις άνετες καρέκλες του καφενείου, περιμένοντας ο λόγος μας να εισακουστεί από κάποιον περαστικό αρμόδιο.
Η συμμετοχή μας λοιπόν σ΄ αυτήν αλλά και στις επόμενες συγκεντρώσεις της ΕΑΑΣ κρίνεται απαραίτητη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου