Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 



Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,
Σας υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 21 Νοε. 2015, θα εορταστεί και στην πόλη μας η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

• 21 08:00 Νοε. 2015 Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο της πόλης.

• 21 10:15 Νοε. 2015 Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας.

• 21 11:00 Νοε. 2015 Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

• 21 11:30 Νοε. 2015 Παράθεση μικρής δεξίωσης στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής.

• 21 20:00 Νοε. 2015 Μουσική εκδήλωση στην αίθουσα του μουσικού Μεγάρου (Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου Κομοτηνής), από τη Στρατιωτική Μουσική της ΧΧΙ ΤΘΤ, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την Εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων και σε συνδυασμό με τα 140 χρόνια της Στρατιωτικής Μουσικής.

Κατόπιν των παραπάνω παρακαλούνται οι αγαπητοί συνάδελφοι ε.α, ακόμα κι αυτοί που δεν είναι μέλη της ΕΑΑΣ, να τιμήσουν με την παρουσία τους τις παραπάνω εορταστικές εκδηλώσεις καθόσον αυτή την ημέρα παράλληλα με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας τιμάται και ο καθένας μας ξεχωριστά (ως ενεργό μέλος). Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να συναντηθούμε οι παλιοί (ε.α) με τους νέους (ε.ε) συναδέλφους, να συνεορτάσουμε, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις πάνω σε κοινά θέματα που μας απασχολούν. Τέλος είναι καιρός, μέσα από τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, να αποδείξουμε ότι τα 250 και πλέον εγγεγραμμένα μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ροδόπης δεν είναι απλά ένα νούμερο αλλά ένα ενεργό κομμάτι της κοινωνίας της πόλης μας, που συμμετέχει στα "κοινά" … Η συμμετοχή στις ημέρες τιμής και μνήμης των Ελλήνων δεν αποτελεί υποχρέωση ΜΟΝΟ του τοπικού συμβουλίου της ΕΑΑΣ αλλά καθήκον όλων μας …

Εκ του τοπικού συμβουλίου ΕΑΑΣ/Παραρτήματος Ν. Ροδόπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου