Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΠΑΡΑΔΟΣΗ  - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΔΣ 
ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Σε μια συμβολική και σεμνή εκδήλωση οι απόστρατοι της Ροδόπης τίμησαν και αποχαιρέτησαν τον απερχόμενο Πρόεδρό τους κ. Κουρούδη Νικόλαο όπως και του παλιού ΔΣ του Παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων (ΕΑΑΣ) του νομού Ροδόπης. 


Παράλληλα καλωσόρισαν τον νέο Πρόεδρο κ. Παντέλα Δημήτριο με το νέο ΔΣ.


Μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος τόνισε : «Θα έλεγα ότι ο κύριος πρόεδρος αποστρατεύεται ξανά εφόσον βιώνει τη δεύτερη αποστρατεία του, αλλά δεν μπορώ να το πώ καθόσον μετά από θητεία 29 ετών στο Παράρτημα ΕΑΑΣ νομού Ροδόπης παραμένει για εμάς «ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ» και ξέρω πολύ καλά ότι θα συνεχίσει να συμπαρίσταται στο έργο μας».

Η εκδήλωση παραλαβής και παράδοσης  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Παραρτήματος ΕΑΑΣ του ν. Ροδόπης που βρίσκονται επί της οδού Απ. Σούζου 14 την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014.


Αφού τελέστηκε Αγιασμός από τον αιδεσιμότατο πατέρα Κωνσταντίνο, 



στη συνέχεια ακολούθησαν οι ομιλίες του απερχόμενου προέδρου Αντισυνταγματάρχη ε.α. κου Κουρούδη


και του νέου προέδρου Αντισυνταγματάρχη ε.α. κου Παντέλα Δημητρίου. 


Στον απερχόμενο πρόεδρο απενεμήθη από το νέο ΔΣ αναμνηστικό μετάλλιο με έμβλημα για τα 75 χρόνια της ΕΑΑΣ και τιμήθηκε η προσφορά του στην ΕΑΑΣ για 29 συνεχόμενα χρόνια από διάφορες θέσεις.



Τέλος ακολούθησε μικρή δεξίωση και τα εδέσματα που παρατέθηκαν εμπλουτίστηκαν από την προσφορά των : Catering Χούτος  και κατάστημα ΑΛΕΚΤΩΡ, τους οποίους και ευχαρίστησαν οι παρευρισκόμενοι. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου