Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

OΣΜΑΕΣ

OΣΜΑΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ


 OΣΜΑΕΣ Καρυστου : ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ
 
Ο Σύλλογος οικοπεδούχων ΟΣΜΑΕΣ περιοχής Καρύστου ενημερώνει τους ιδιοκτήτες οικοπέδων της περιοχής του ΟΣΜΑΕΣ στην Κάρυστο ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ξένους επιχειρηματίες να αγοράσουν αρκετά οικόπεδα στην Κάρυστο και να τα αξιοποιήσουν για τον εαυτό τους. Οι ξένοι εκπροσωπούνται από εταιρία η οποία απέστειλε σχετική επιστολή στον ΟΣΜΑΕΣ και στον σύλλογο.
Οσοι επιθυμούν να πουλήσουν το οικόπεδο τους να αποστείλουν στον σύλλογο επιστολή με τα στοιχεία του οικοπέδου (Οικοδ.Τετράγωνο, Αριθ.Οικοπ), τη διεύθυνση και τα τηλέφωνα τους μέχρι τέλος Νοεμβρίου 2013 δηλώνοντας ότι πωλούν το οικόπεδο αναγράφοντας και την κατώτερη τιμή που επιζητούν.
Μετά τη λήψη των επιστολών με τα στοιχεία θα οργανωθεί συγκέντρωση των ενδιαφερομένων για ανταλλαγή απόψεων και στη συνέχεια θα αποφασισθεί τι θα ακολουθήσει. Η διεύθυνση του συλλόγου για την αποστολή της επιστολής είναι Βερανζέρου 30, Αθήνα, ΤΚ 10432
Για να μη υπάρξουν τυχόν παρεξηγήσεις ή ερωτήματα επισημαίνεται  ότι ο ρόλος του συλλόγου είναι καθαρά ενημερωτικός και συντονιστικός για την επίτευξη καλύτερου αποτελέσματος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου